Višji prihodki za proizvajalce elektrike

3 (2)

Imate svojo elektrarno, elektriko pa še vedno kupujete pri trgovcu?
         ⇒ Želite prodati elektriko direktno kupcem po višji ceni?

 

Postanite proizvajalec električne energije na SunContract tržnici in s svojo elektriko POVEČAJTE SVOJE PRIHODKE TUDI DO 20%!

 

VAS ZANIMA KAKO? 

 
1. Odkup celotne količine elektrike po pogodbeni cen
V prvem koraku od vas odkupimo celotno količino proizvedene elektrike za eno leto vnaprej po določeni pogodbeni ceni. Pogodbena cena se določa na dva načina:
 
➡️ Paket SunContract Simpl P:
 
Ponudba zajema odkup celotne količine elektrike po navzdol omejeni ceni, torej klasična enotna tarifa z možnostjo dviga cene z dogovori na tržnici.
 
➡️ Paket SunContract Premium P:

Ponudba zajema odkup celotne količine elektrike po borzni ceni BSPSpot - stroški za odstopanja. To je vaša pogodbena cena, ki je zavarovana s kvartalno, v naprej določeno ceno (referenčna cena). V kolikor je tekoča mesečna trgovana cena na BSPa Spot - stroški odstopanj nižja kot referenčna cena, velja za tisti mesec, referenčne cena.

Prednost te ponudbe je, da v kolikor cene na borzi ponovno poletijo v nebo, vi ne obstanete na pogodbeni ceni ET, ki je bila določena za leto vnaprej, ampak elektriko prodajate po aktualni borzni ceni. V kolikor cene padejo, ste varovani z referenčno ceno.

 

2. Dodatno zvišanje cen na tržnici

Screenshot Designs-8

Dogovorjeno pogodbeno ceno lahko kadarkoli zvišate z direktno prodajo končnim kupcem na tržnici s P2P dogovoriNa tržnici lahko sprejmete katero od obstoječih povpraševanj odjemalcev ali oddate svojo ponudbo, po kateri ste pripravljeni prodati svojo elektriko.

"Preverite cene na SunContrat tržnici"

V kolikor že poznate katerega od končnih kupcev (to ste lahko tudi vi sami s svojim gospodinjskim računom ali vaši znanci, prijatelji), lahko svojo ponudbo preko platforme pošljete neposredno samo njim individualni dogovor

Naše stranke so do sedaj uspele zvišati ceno tudi do 20%.

 

3. SKRBNIŠKI RAČUN – P2P dogovore za vas opravi profesionalec

Aktivno spremljanje in trgovanje na tržnici lahko za vas opravlja tudi profesionalec s storitvijo Skrbniški računAktivacija storitve je za vas brezplačna, doseženi presežki na tržnici pa se delijo po vnaprej določenih procentih med vami in trgovalcem. 

 

grafični prikaz prihodkov_proizvajalci


ŠTEVILNE OSTALE PREDNOSTI PLATFORME

Poleg višje cene elektrike, ki jo lahko dosežete na tržnici, vam ta ponuja še:

  • Možnost porabe lastne elektrike ne glede na lokacijo elektrarne.​
  • Večjo fleksibilnost pri prodaji elektrike.​
  • Samostojno ustvarjanje lastnega kroga odjemalcev.​
  • Avtomatizirano mesečno izdajo računa in priliv na vaš TRR.​
  • Ažuren pregled proizvodnje z naprednimi aplikacijami.

 

POSTANITE PROIZVAJALEC NA TRŽNICI IN POVEČAJTE SVOJ PRIHODEK!

Pošljite nam povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo za odkup elektrike. 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

 

Za dodatne informacije nas lahko pokličite na 059 03 23 40, pišete na elektronski naslov elektrika@suncontract.org ali nas kontaktirate preko katerega od drugih številnih komunikacijskih kanalov, kjer smo vam na voljo.

postanite proizvajalec_manjsa